![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Temat ostatni napisałem i piszę drugi, ponieważ minęło sporo czasu i ciut się prośba zmienia. Chciałbym aby podczas, gdy formularz zostanie wysłany przejść na inną stronę (przykładowo www.wp.pl). Oto kod
Teraz moje pytanie: jak to zrobić? Kiedy wstawialem header, wyskakiwal blad. Kiedy umieszczałem ob_start() i ob_end_flush(), błąd był taki sam. Czy mógłby ktoś mi pomóc i umieścić to przekierowanie w moim kodzie? Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Xtremex Ten post edytował Xtremex 22.12.2008, 12:12:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yoyo.pl chyba dodaje swoje reklamy na sam poczatek i wydaje mi sie ze nie robia tego zadnym filtrem na koniec, ale wrzucaja po prostu bezmyslnie przed skrypt. ale moge sie mylic. natomiast skoro to nie caly plik, to czy masz cos przed tym blokiem kodu PHP? przed znacznikiem <?php.
-edit- wlasnie zobaczylem twoje logi: Kod Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/sites/yoyo.pl/d/e/[str]/index.php:7) in /var/www/sites/yoyo.pl/d/e/[str]/index.php on [b]line 640[/b] linia 640?! to ty tam pewnie caly skrypt przed soba masz. eh... czy ludzia juz na prawde trzeba lopata wszystko tlumaczyc? trudno pomysles samemu? ob_start() ma byc na SAMYM POCZATKU PLIKU! myslisz, ze to magiczna linijka, ktora cofnie cos, co juz sie stalo? Ten post edytował wrzasq 22.12.2008, 18:11:09 -------------------- Wrzasq.pl
Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Chillout Development - tworzenie stron i aplikacji internetowych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 03:11 |