![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jak w temacie .
p.s ja siedze przeszło 90 cm i chyba pogaraszam sobie wzork ?rozdziałka 1440x900 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam 'sokoli wzrok', ale do pracy z kompem sobie ostatnio zafundowalem antyrefleksy. Kupiem u pierwszego lepszego optyka, za swoje dalem 350zl, ale to zalezy mocno od tego jakie sobie oprawki wybierzesz (sa i takie za 1tys. zl), ale ze one tylko do kompa to nie szalalem. Do tego jest ponoc przepis, ze kiedy w pracy siedzisz przed kompem to pracodawca am mozliwosc/obowiazek zrefundowac Ci czesc poniesionych kosztow. AKurat z egzekucja tego bywa roznie, ale sprobowac zawsze warto.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam 'sokoli wzrok', ale do pracy z kompem sobie ostatnio zafundowalem antyrefleksy. Kupiem u pierwszego lepszego optyka, za swoje dalem 350zl, ale to zalezy mocno od tego jakie sobie oprawki wybierzesz (sa i takie za 1tys. zl), ale ze one tylko do kompa to nie szalalem. Do tego jest ponoc przepis, ze kiedy w pracy siedzisz przed kompem to pracodawca am mozliwosc/obowiazek zrefundowac Ci czesc poniesionych kosztow. AKurat z egzekucja tego bywa roznie, ale sprobowac zawsze warto. wrażenia? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrażenia? Dobre, choc na wzrok nigdy nie narzekalem, to zona sama zauwazyla, ze ponoc mam mniej oczy zaczerwienione po pracy. Kwestia tez taka, ze wylaczyli klimatyzacje jak je kupilem bo zima sie zaczela wiec potencjalnej korelacji z posiadaniem okularow z antyrefleksem, a klimatyzacja nie jestem w stanie stwierdzic. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:56 |