![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was ... Posiadam oto taki skrypt logowania. Wszystko fajnie działa tylko zapisuje on Haał i użytkowników do tabeli w basie msyql niekodowane i mogę wszystko podglądać. Ale to nie najważniejszy problem.
Pewnie dla większości z was nie stanowi peroblemu skopiowanie tego pliku/kodu. A jak wiadomo jest w nim jawne hasło i login do ojej bazy danych ... prosze o pomoc co nalezao by zmienić w tym kodzie aby po mój login i hasło nie było dla nikogo widoczne .... a przy okazji to już nie jest dla mnie takie ważne hasła użytkownika też były kodowane oto kod:
Ten post edytował Fuli5 20.12.2008, 01:50:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku Bardzo przepraszam że nie dałem tagu [PHP] to się uż napewno nie powtórzy..
Tak jak myślałem i jak to było ostatnio, szybko dostałem odpowiedź za co uwarzam to forum za najlepsze... Z php "zaczynam" przygodę tak wiec bardzo a to bardzo dziękuję .... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Ten post edytował Fuli5 20.12.2008, 01:53:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:00 |