![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was ... Posiadam oto taki skrypt logowania. Wszystko fajnie działa tylko zapisuje on Haał i użytkowników do tabeli w basie msyql niekodowane i mogę wszystko podglądać. Ale to nie najważniejszy problem.
Pewnie dla większości z was nie stanowi peroblemu skopiowanie tego pliku/kodu. A jak wiadomo jest w nim jawne hasło i login do ojej bazy danych ... prosze o pomoc co nalezao by zmienić w tym kodzie aby po mój login i hasło nie było dla nikogo widoczne .... a przy okazji to już nie jest dla mnie takie ważne hasła użytkownika też były kodowane oto kod:
Ten post edytował Fuli5 20.12.2008, 01:50:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 24.05.2008 Skąd: Polandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
obejmij to w tagi [ php ]
jak piszesz na forum - jak zauważył kolega wyżej!!!!! login i hasło w twoim przypadku nie jest jawny \ skopiuj stronę na serwer i sprawdź źródło... to co masz w nawiasach jest częścią dla serwera... swoją drogą ale masz tam namieszane... powinno być conajmniej tak:
Ten post edytował M4T3U5Z 19.12.2008, 23:42:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:22 |