![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie/zlecenie. Jesteście dobrzy z PHP to napewno poradzicie sobie z tym prostym skryptem ( hehe ale nie dla mnie ;p ).
Mam taki skrypt: Formularz: i plik wyslij.php
Chciałbym, aby ktoś kto dodaje opinię na temat danego sprzetu, zamiast recznie wpisywac Komputery, albo Telefony Komorkowe tylko byla taka lista, że ktos wybiera np Komputery potem wyswietlaja mu sie typy komputerow, jak wybierze typ to wtedy zaznacza pozycje np notebook i moze pod spodem wpisac swoja opinie na temat zaznaczonej pozycji. To wszystko pozycja koncowa wyswietla MI adminowi sie w pliku astrominikleopotoczerekiwiczanki.txt i opinia tej pozycji. Czekam na odpowiedzi i mam nadzieje ze jakiej beda... Ten post edytował bialko0019 20.12.2008, 12:51:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak bez bazy to na JS.
robisz diva z id=kategoria. Nastepnie robisz <select onchange="zmiana(this.value)">. w <script type="text/javascript>" robisz funkcje zmiana ktora warunkiem bedzie robila innerHTML = '<select><option>kompy</option></select>'; Dziala to tak: Pierwszy select podaje do skryptu zmiana() numer wybranej pozycji. Funkcja warunkowa sprawdzi jaka pozycja zostala wybrana i utworzy odpowiednia zawartosc diva z identyfikatorem kategoria. 5 min roboty ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 10:19 |