![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z kodem, ale nie wiem czy CSS czy HTML. Rozjeżdza mi się w dół pod FireFoxem. Nie znam dokładnych wersji, ale na FF3 wszystko jest ok.
W HTML mam:
A w CSS
Nie mam pojęcia jak to naprawić. Proszę o sugestie... Ten post edytował ArekJ 15.12.2008, 22:03:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziac dobrze, bo z kolega kombinowalem i juz sie w linii ukladdalo, tylko odstepy byly. Dzieki bardzo-mam nadzieje, ze dziala pod FF2, ale nie mam jak tego przetestowac dopiero jutro...
Eh... To znowu ja z tym problemem. Przetestowałem to pod FF 1.5.0.6(chyba ta cyferka) i ku mojemu zdziwnieniu menu się nie rozjeżdza... bo go nie ma (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Znikneło. Taką samą sytuację mam na mini operze oraz przeglądarce w konsoli. A z tej ostatniej często korzystam i miło by było gdyby zaczeło działać. Czekam na jakąś pomoc/sugestie dot. rozwiązania tego problemu! Niestety, ale muszę podbić temat bo nowego nie chce zakładać. Nic nie przynosi efektu. W tym momencie wogóle nie widać menu. Jest pustka. Bardzo proszę, żeby ktoś na to rzucił okiem, bo walidacje przechodzi poprawnie, a menu nie widać :/ Ten post edytował ArekJ 16.12.2008, 17:30:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 13:32 |