![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę szanownych forumowiczów o wpisywanie poniżej swojej aprobaty w zakupie kubka reklamowego z logiem php.pl W dniu jutrzejszym przygotuję i wstawię tutaj 3 propozycje cenowe związane z kształtem kubka (podejrzewam iż wybierzemy najtańszy). Na dzień dzisiejszy na oko powiedzieć mogę iż jedna sztuka kosztować może około 15 zł brutto. Na każdy kubek wystawiona zostanie faktura VAT. Minimalna ilość zamówienia to 36 osób, i w przypadku zebrania takiej to ilości chętnych podejmę dalsze kroki związane z realizacją. W dniu jutrzejszym podam również informację o kosztach przesyłki, i całą resztę informacji związaną z realizacją. Proszę również kogoś z zarządu przedstawienie opinii związanej ze zgodą na nadrukowanie loga php.pl na kubkach. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głęboko wierzę w to że osoby które zabiły we mnie całkowicie zapał do zrobienia czegokolwiek wiedzą co robią i przygotują te kubki "tak żeby było dobrze itp itd.", przyszłościowo i w ogóle. Wierzę też że nie zabiły tego zapału we mnie bo muszą zrobić to sami, ale nigdy nie znajdą na to czasu. Nie mówię tego złośliwie, generalnie podsumowuję rzeczywistość - proszę sprostujcie ją jeśli jest inaczej. Zarząd nie chce żeby ktokolwiek z poza grona zarządu zrobił coś dla php.pl ale sam też nie ma czasu się tym zająć.
Ten post edytował ActivePlayer 13.12.2008, 09:59:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:44 |