![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Skrypt służy do zapisywania oceny, obliczania średniej, sprawdzania użytkowników, pokazywania średniej. Prosze o sprawdzenie i oceny. PS: wykluczona jest baza danych
Nie ponoszę odpowiedzialnosci za zniekształcenie w tabulacji oraz wygladzie skryptu. Ten post edytował obelix94 12.12.2008, 19:54:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nieznosze bo jest po angielsku. Niby 5 z angola, a jak przychodzi co do czego...
Nie gadajcie ze jest po polsku, bo to co potrzebuje to wpisać pl.php.net czy php.net.pl to i tak niekiedy jest angielski. Z tego co zrozumiałem z manuala (na dodatek pl) po angielsku, to to ze file_put_contents otwiera, "upuszcza" "zapisuje" zamyka. Z file_get_contents nic nie zrozumiałem, ale na logikę - pobiera dane. int file_put_contents ( string $filename , mixed $data [, int $flags [, resource $context ]] ) filename: rozumie, data: ?, flags: rodzaj, tryb, context: ciąg do zapisania (chyba) dobrze napisałem? Ten post edytował obelix94 12.12.2008, 17:13:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 04:51 |