![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 5 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Chełmno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dumping w naszej branży - temat rzeka, powracający z niczym bumerang...
Przyznam szczerze, że do założenia tego wątku zainspirowała mnie poniższa dyskusja: Temat: zdalna_wykonam_ciecie_i_zakodowanie_layoutow_w_niskich_cenach Wiec teraz tutaj można się wyżyć do woli (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jakie są Wasze doświadczenia odnośnie tego problemu? Jakie przynoszą one realne skutki? Mi przykładowo ostatnio jeden koleś powiedział gdy rzuciłem mu 500zł za system zarządzania sporą bazą danych z wyszukiwarką i paroma innymi bajerami, że podziękuje, bo otrzymał już dużo niższe oferty... Z drugiej strony to, co się dzieje na jednym z serwisów dla free lancerów również woła o pomstę, bo przecież ludzie sami sobie gola strzelają. Czekam na opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Oczywiście nie chciałbym tutaj, też tępić osoby dopiero co wchodzące na rynek programistów stron. Czasem się sprawdzają lecz niech nauczą się brać za swoją pracę godziwe wynagrodzenie. Bo jeżeli będą brali takie ochłapy to pokazuja wielki brak szacunku dla samego siebie. Rozumiem potrzebę zdobycia klienta. Ale można go zdobyć w inny sposób. Choćby stworzenie nawet parę grafik i pocięcie ich do stron, żeby klient zobaczył jakość usług.
Ten post edytował wookieb 12.12.2008, 11:10:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 17:23 |