![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 5 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Chełmno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dumping w naszej branży - temat rzeka, powracający z niczym bumerang...
Przyznam szczerze, że do założenia tego wątku zainspirowała mnie poniższa dyskusja: Temat: zdalna_wykonam_ciecie_i_zakodowanie_layoutow_w_niskich_cenach Wiec teraz tutaj można się wyżyć do woli (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jakie są Wasze doświadczenia odnośnie tego problemu? Jakie przynoszą one realne skutki? Mi przykładowo ostatnio jeden koleś powiedział gdy rzuciłem mu 500zł za system zarządzania sporą bazą danych z wyszukiwarką i paroma innymi bajerami, że podziękuje, bo otrzymał już dużo niższe oferty... Z drugiej strony to, co się dzieje na jednym z serwisów dla free lancerów również woła o pomstę, bo przecież ludzie sami sobie gola strzelają. Czekam na opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się. Ostatnio mówię do gościa, że za stronę z CMS i do tego cięcie grafiki to koszt około 500 zł a on do mnie że ten co mu robi robi to za 250 zł ? Zastanawiam się jakiej jakości jest ten kod... widziałem już różne strony które ludzie robili niemal za darmo ale potem coś do tego dorobić poprawić... prawie nie możliwe trzeba ok. tygodnia by się połapać o co chodzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:06 |