![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam pytanie, w domyslych wzorach na <input type="button"> mam wypukly przycisk dla aktywnego przycisku i wklesly raczej plaski dla nieaktywnego gdy juz "dalej kliknac nie mozemy", moje pytanie: jak zdefiniowac styl dla nieaktywnego przycisku ? na klasie button .inactive? khhhh... poprostu za button mam graficzke (tez wstawiona nieumiejetnie bo jako tlo buttona o value=" " <--puste pole) i chce wiedziec kiedy skoncza mi sie opcje klikania (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Musiałbyś zrobić regułę dla selektora z atrybutem (jeśli disabled; sprawdź w specyfikacji, bo jest ładnie opisane).
Ale IE tego nie zrozumie, więc podejrzewam, że będziesz musiał albo napisać behavior, albo posłużyć się jakimś skryptem do tego celu. Eventualnie expression, który byłby chyba tu najlepszy. Ten post edytował erix 7.12.2008, 22:45:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:33 |