![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że jest post, gdzie podane jest bardzo dużo serwerów, ale ja chciałbym dowiedzieć się jakie są zdania Internautów na ich temat. Moja prośba brzmi. Piszcie z jakich płatnych serwerów korzystacie, czy jesteście z nich zadowoleni, ile one kosztują. Piszcie, o których serwerach słyszeliście, że są dobre, lub czytaliście oferty i uważacie, że są godne polecenia. Bardzo proszę o pisanie kwoty jaką trzeba płacić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech... ](*,)
Ja powiem tyle: żałuje że zdecydowałem sie na sponsoring przez nano.pl ... żenada - miałem inną ciekawą propozycje, a połąszczyłem sie na nieograniczoną baze i www i pare innych drobiazgów ... A teraz transfer max. to 10 kb/s, pady serwera, niezabezpieczony... (m.in. /etc/passwd stoi otworem), nie raz się zdażyło, że wchodze na WWW a tam wyczyszczone wszystko, admin nie odpowiada, kiedyś nie można było poczty i plików wysyłać bo się miejsce na serwerze skończylo.... Żenada. #-o Ile czasu i nerwów straciłem to już nie powiem ... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:36 |