![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jak już wcześniej pisałam zaczynam zabawę z php, mam kurs podstawowy za sobą(oczywiście tylko teoretycznie) i chciałabym zacząć zabawę z php pierwsze zadani które chciałabym zrobić to wypisać dni tygodnia, (wiem że to dla niektórych to banał ale dla mnie pierwszy program więc proszę o wyrozumiałość) oczywiście chciała bym, zrobić to sama ale niestety nie mam pojęcia jak czego mam użyć i jak zacząć ? - elseif - for - if_else - switch - while a może czegoś innego czy muszę zdeklarować każdy dzień tygodnia? proszę o jakieś porady ps. jeżeli nikomu to nie będzie przeszkadzało będę umieszczała tylko w tym jednym temacie moje pytania żeby nie zaśmiecać forum, oczywiście pytania będą tylko wtedy gdy czegoś nie będę wiedziała lub nie znajdę na forum Ola |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję dziękuję ale nie chodzi mi o taką pomoc, chciałbym sama pomału do wszystkiego dochodzić bo się nigdy nie nauczę, jak najbardziej przykłady mogą być ale nie od razu gotowe kody,
"nevt" dziękuję tobie bardzo wykorzystam twój przykład, i teraz spróbuje wypisać to w tabelce wyboru proszę jeszcze powiedz mi dlaczego wykorzystujemy tutaj tablice a nie jakąś pętle ? jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Ola Ten post edytował mała_ola 2.12.2008, 18:20:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:51 |