![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy za pomoca takiego wyrazenia :
dam rade wyciagnac ze strony rzeczy kryjace sie wewnatrz user_vid_list?? ewentualnie jak to wywolac zeby dalo efekt bo echo $dane; nie dziala Ten post edytował shtoc 2.12.2008, 13:29:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tu mam takie fragmencik kodu ($DOM = new DOMDocument()(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) i on mi wyciaga ze strony z meta tagów informacje na temat descryption. A ja potrzebuje wyciagnac informacje z body strony www. Jak przejsc do : ... <div id="content"> <div id="user_files"> <div id="user_video" class="zakladka type1"> <div id="user_vid_list"> <ul class="row spis type1"> <li id="user_vid_id_wgzAZMnaN9v"> <div class="file_mini_user"> <div class="thumbnail"> <div class="title"></div> <div class="more"></div> <div class="author"></div> <div class="tags"></div> zeby wyciagnac informacje na temat tych rzeczy? Ten post edytował shtoc 2.12.2008, 13:30:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 23:44 |