![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukując na początek darmowego serwera SVN trafiłem na assembla.com, niestety w wersji free dostęp do plików projektu jest publiczny. Dalsze poszukiwania nie przyniosły dobrych rezultatów, jeśli coś dobrego to na projekty Open Source. Jednak przed chwilą znalazłem: http://xp-dev.com Cytat * 5 free subversion repositories (modules) to each user * * Unlimited number of repository users * Each subversion repository has a soft limit of 300MB ** * Nightly offsite backup * No restriction to the type of content that is hosted (open source, proprietary, etc are all allowed) * All repositories are private to you and your team members * Control access permissions (read/write) for each user to each repository * Post commit emails to keep track of checkins Miał ktoś z tym styczność? Po wyglądzie strony serwer nie wzbudza we mnie zaufania. Na głównej stronie nie ma planów płatnych, stąd moje podejrzenia... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tjah, fakt, źle się sformuowałem. Trochę to OT w stosunku do tematu, ale w sumie już i tak jedzie. No więc byłem na Dreamhoście przez dwa lata, przez pierwszy rok wszystko szło gładko i byłem bardzo zadowolony. Jednak mniej-więcej od połowy zeszłego roku mój serwer wielokrotnie padał. I nie były to jakieś drobne usterki, bo strona leżała czasem przez cały dzień. Kontakt z supportem nic mi nie dawał. Zdaję sobie sprawę że mógł to być jakiś specyficzny odpał mojego serwera, zwłaszcza że inni, tak jak ty mike, wciąż polecają Dreamhost. Jednak odkąd przesiadłem się na Slicehost, i przeżyłem pełną kontrolę i swojego własnego root'a, już raczej nie spoglądam wstecz. Co prawda jest to trochę droższe rozwiązanie, jednak możliwości które daje są nieocenione - zwłaszcza jeśli używa się hostingu w celach testowo-developerskich. To jest oczywiście tylko IMHO.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:50 |