![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym napisać forum jednak nie mam bladego pojęcia jak zrobić by wyświetlało posty przeczytane i posty nie przeczytane. Więc może ma ktoś jakiś pomysł.
Sprawdzałem w google i ty na forum i nic nie znalazłem dlatego założyłem ten temat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 4 Dołączył: 30.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym napisać forum jednak nie mam bladego pojęcia jak zrobić by wyświetlało posty przeczytane i posty nie przeczytane. Więc może ma ktoś jakiś pomysł. Sprawdzałem w google i ty na forum i nic nie znalazłem dlatego założyłem ten temat. A wiec tak dodaj tabele do bazy o nazwie przeczytane czy jak tam chcesz i dodaj tam 2 kolumny : id posta i id usera. Jeżeli user prezczyta temat to zapisuje do bazy id posta i id usera. Później trzeba napisać skrypt który sprawdza id usera i prezczytane tematy a cała reszta bedzie nie przeczytana Ten post edytował ultra_18 23.11.2008, 23:29:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:54 |