![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2005 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam taki problem i myśle nad nim juz kilka godzin. Otóż W bazie danych mam kilkaset e-maili i wyswietla sie wszystko :
co zrobic by wybrac z posród powiedzmy 100 maili te które nas interesuja - aby uzytkownik wybrał te ktore chce. pozniej wysłał do nich wiadomosc. mam takie cos aktualnie:
Wybieram interesujace mnie maile i dalej co robic? by te wybrane maile były uzywane dalej ![]() ![]() ![]() jak je zapamietac? Prosze was o Pomoc... dzieki! Ten post edytował dudziec 17.11.2008, 13:58:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2005 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem takie cos
jesli chodzi o pole input to wyglada tak : Na moj rozum powinno się wyswietkac wybrane adresy koło siebie Czy cos zwaliłem? ![]() Bo ja juz sam nie wiem o co chodzi. boo - pierwszy wybór ma pokazywac - drugi wybór ma pokazywac i tak dalej ... z tym ze nie wiemy ile tych adresow email wybierzemy więc trzeba inna petle zastosowac - ale nawet na for pokazuje tylko jeden email. Co jest nie tak ? Zrobiłem mały test :
wypluło mi cos tam .. po zaznaczeniu np 4 pól : Wybrano adresy:Array ( [0] => 0 [1] => 1 [2] => 2 [3] => 3 ) Czyli cos tam jest przechowywane w tablicach ? jak to ugryźć? Ten post edytował dudziec 18.11.2008, 11:46:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:22 |