![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z uploadem mianowicie kiedy wysyłam więcej plików to gdzieś przy 10-50 pliku czyli przy zupełnie losowym pliku robi się "zwis" i wszstko stoi w miejscu.
Internet mam w Multimedi (kablówka) żadnych routerów i dzielenia neta. Próbowałem 2 hostingów webd.pl i netstrefa.pl Próbowałem 2 klientów filezilla i total comander. Próbowałem trybu pasywnego i 'zwykłego? ![]() W każdym ten sam problem :/ Screen z total comandera (nie ja robilem) ale mam taki sam problem. ![]() Zawiesza się na 100%. Czy możliwe, że to wina dostawcy internetu? Ten post edytował bmL 12.11.2008, 20:31:10 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 4 Dołączył: 9.06.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałem podobnie ale z różnymi klientami, a nawet jak ściągałem duże pliki (więc w obie strony). Mi pomogło w pisanie w linii komend w Windows 'ping -t wp.pl' od tej pory net mi w ogóle nie przywieszał się
![]() Zmiana pint na ping ![]() Ten post edytował grzemach 18.11.2008, 09:49:26 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 09:22 |