Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [stawki] Za prace w Anglii, jakie sa stawki dla programistow pracujacych a Anglii zdalnie
mind_pl

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Chciałem się zapytać , jakie są stawki (za godzinę) dla programistów (PHP) z polski pracujących zdalnie na wyspach?

Wiem oczywiście, ze sprawa nie jest trywialna, bo zależy od projektu, firmy dla której sie pracuje itp (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Jedyne co mogę powiedzieć, to że projekt jest całkiem spory (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)

Zastanawiamy się tylko, jakie stawki należy przyjąć za godzinę, w porównaniu do pracownika, który jest dostępny na miejscu.

Może ktoś przypadkiem, miał taki sam dylemat?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
konys

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@yalus - w jakiej to ja firmie pracuje i w ktorej czesci UK? - link do firmy zamiescilem w ogloszeniu gdy prowadzilismy nabor - CTISN - Manchester. Co do stawki 30£+/h - jak masz info z pierwszej reki daj namiary na firme to zloze podanie, z drugiej i dalszych rak traktowalbym to z przymruzeniem oka. Co do kosztow strony - jakos mnie to nie interesuje - znam cene wiekszosci stron nad ktorymi pracuje i jakos mnie nie boli, ze dostaje ulamek tej kwoty jako programista.

@mind_pl - stawki, ktore podalem sa oczywiscie orientacyjne - nie znam ani Twojego portfolio, ani klienta, ani zakresu prac jaki masz wykonac. Zycze Ci skasowania przynajmniej dwukrotnosci tego co podalem, chociaz odnosze wrazenie ze jest to malo realne. Jesli udalo Ci sie wynegocjowac jakas lepsza stawke - wrzuc dane na forum - na pewno pomoze to innym wyceniac swoja prace.

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:29