![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy mógłbym prosić o ocenę mojej strony? www.janpogocki.cal.pl Pozdrawiam, Janek Ten post edytował batman 11.11.2008, 11:33:44
Powód edycji: poprawiłem temat ~batman
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Speddy) W xhtml w znacznikach, które są pojedyncze daje się slasha na końcu, więc powinno być <br/>. chodzi mi o znacznik a nie o formę jego zapisu - z wypowiedzi radexa moim zdaniem wynika że twierdzi on iż znacznik BR nie istnieje w xhtml. I nie chodzi o dawanie slasha na końcu bo z punktu widzenia xhtml zapis <br /> jest tak samo poprawny jak <br></br> chodzi o to że każdy znacznik musi być zamknięty a nie o to żeby dawać slasha. Inny przykład - stosuje się powszechnie Kod <script type="text/javascript" src="skrypt.js"></script> zamiast zwyczajnie Kod <script type="text/javascript" src="skrypt.js" /> jest to wynikiem tylko tego że IE ma to w głębokim poważaniu. Normalne przeglądarki to obsłużą poprawnie.
Ten post edytował devnul 9.11.2008, 19:49:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 08:41 |