![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Co polecicie z tytułowego tematu ? Szukam czegoś co będzie: 1. posiadało niewielkie klawicze, tj. niewystające. Koniecznie slim/ultraslim. 2. cicha. 3. czuła na lekkie nawet dotknięcie. ((IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) !) 4. trwała Aktualnie korzystam z klawiatury hama. Jest bardzo cienka. Cicha i niby wszystko ok gdyby nie to, że pół roku temu kupiona a już na niektórych literach zeszła farba. Wcześniej korzystalem z aluminiowej. Jeszcze lepsza, wystarczyło palec przyłożyć aby złapała klawisz, niestety żywot skończyła po dwóch miesiącach ponieważ przewróciłem na nią szklankę z colą. Reasumując 1. czego używacie obecnie ? 2. co polecicie w tej materii dla programisty który w wolnych chwilach odpowiada na dziesiątki emaili. Pozdrawiam, Paweł |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja polecam Apple Keyboard (klawiatura iMaków). Naprawdę bardzo wygodnie się na niej pracuje. Miałem okazję okazyjnie na niej pracować. Szczerze była to najmniej wygodna klawiatura, na jakiej pracowałem. Położenie alta to koszmar. Fakt faktem, że nie miałem praktycznie czasu, aby się do niej dostosować. Ale dlaczego przyzwyczajać mam się do czegoś, co ma nietypowy układ przycisków? Później będą problemy z pisaniem na normalnej klawiaturze... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:07 |