![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę szanownych forumowiczów o wpisywanie poniżej swojej aprobaty w zakupie kubka reklamowego z logiem php.pl W dniu jutrzejszym przygotuję i wstawię tutaj 3 propozycje cenowe związane z kształtem kubka (podejrzewam iż wybierzemy najtańszy). Na dzień dzisiejszy na oko powiedzieć mogę iż jedna sztuka kosztować może około 15 zł brutto. Na każdy kubek wystawiona zostanie faktura VAT. Minimalna ilość zamówienia to 36 osób, i w przypadku zebrania takiej to ilości chętnych podejmę dalsze kroki związane z realizacją. W dniu jutrzejszym podam również informację o kosztach przesyłki, i całą resztę informacji związaną z realizacją. Proszę również kogoś z zarządu przedstawienie opinii związanej ze zgodą na nadrukowanie loga php.pl na kubkach. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ok wiec po dyskusjach wielkich i szerokich zamówimy za własne pieniądze kubki metalowe, które widzieliście z grawerem.
Zarabiać na tym nie chcemy bo i nie ma na czym nie mniej myślę o doliczeniu kwoty na rozwój php.pl (po głowie chodzi mi pomysł nagradzania wpisu miesiąca na planeta.php.pl - ale to już inna historia). cena zestawu będzie wahać się pomiędzy 40 PLN a 50 PLN. W cenę będzie wchodzić: - zestaw kubków z grawerem cena: 35 PLN brutto - koszt wysyłki: od 7.50 do 12.50 + VAT co teraz ? - czekam na projekt graficzny - wysyłam do akceptacji - zamawiam kubki - czekam 10 dni - odbieram paczkę i rozsyłam. nie oczekuje zapisów na kubki komu się spodoba ten kupi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:13 |