![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 17.10.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bede wdzieczna za ocene strony genomed.pl
dzieki za wszelka krytyke. link nie zrobil sie sam (jak w gmailu), wiec jeszcze raz: http://genomed.pl Ten post edytował emmagda 1.11.2008, 23:35:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat - strona na tabelkach (sam ich kiedyś używałem, ale po przejściu pracuje się o niebo lepiej), po przejsciu na co? Wybacz, zapomniałem napisać. Chodziło mi o schemat blokowy, css. Cytat Niby tak, ale czy ktoś widział stronę która by została pozytywnie zwalidowana? Bo ja nie. onet Jaka jest korzyść z przejścia na XHTML, skoro IE sobie z nim nie radzi? Tak, ja widziałem. Hmm, a że IE nie radzi sobie z XHTML to sam początek góry lodowej. IE nie radzi sobie w wieloma rzeczami. Zaczynając od pełnej obsługi przezroczystości w .png w wersji 6.0 kończąc na masie bugów występujących przy wyświetlaniu zawartości. Jakoś firefox i opera w większości przypadków wyświetlają to samo, a ten potwór nie. Cytat Cytat - apostrofy, zamiast cudzysłowie? moim zdaniem to dziwna praktyka, to nie apostrofy tylko cudzysłowy pojedyncze dry.gif . podwójne dla własnej wygody pozostawiam dla php. czy coś w tym złego? Apostrof, pojedynczy cudzysłów? Czy to nie to samo? Pomyślałem, że jak zwykle się mylę, ale wikipedia utwierdziła mnie w przekonaniu, że się nie mylę. Proszę, powiedz mi, czym się różni pojedynczy cudzysłów, od apostrofu? Co do praktyki, to zalecałbym stosowanie takich znaków, jak większość programistów. Wtedy szybciej dostosujesz się do kodu innych programistów. Np. gdybyś rozwijała jakiś projekt open source to kod byłby nieczytelny. W jednym miejscu apostrofy, w drugim cudzysłowie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 16:20 |