![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stanąłem przed potrzebą pobrania od użytkowników końcowych plików mp3. W tym że jest dużo różnych formatów kodowania, poza tym ktoś może mieć wave ( to nie przewiduje), wma ( często spotykane), mp3 i jeszcze jakieś pewnie się znajdą. Czy jest możliwość w miarę prosta aby poprzez jakąś bibliotekę zrzucic je do jednego formatu, a potem zapisać na serwer ? Wiecie żeby wszystkie były takie same... Chociaż sam nie wiem cyz to dobry pomysł, jak myślicie. Bo potem musze zamieścić jakiś player online i pozwolić na odtworzenie tej muzyki... domyślam się że nie da się zbezpieczyć tego przed ściąganiem... więc pewnie zabije mnie transfer no ale cóż... taka praca... Hotlinkowanie z youtuba to popelina... Jak sprawdzić czy zuploadowany plik mp3 jest poprawny ? Tzn czy to faktycznie jest mp3 ? Jest biblioteka ffmpg w php, może tam można by jakoś załadować, i sprawdzić jak zwróci błąd to znaczy że mp3 nie jest tak naprawdę mp3... Możecie mnie coś naprowadzić ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:04 |