![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio po kilku tygodniach nieobecnosci i burzliwych przejsciach z logowaniem
![]() Forum jest zasmiecane przez bezsensowne i (musze uzyc tego slowa) lamerskie posty ![]() Rozumiem, ze ktos moze miec problem i zagladajac na forum chce sie czegos dowiedziec. Ale za nim zada pytanie niech poszuka czy nie ma tego topicu juz na forum !!!!!! A pytania w stylu jak usunac tagi ze stringu? ... czlowieku: M A N U A L i jeszcze raz manual. Czy moderatorzy jeszcze zyja :?: Ktos juz wspominal o regulaminie forum. Swietny pomysl. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z dziedziny php jestem bardzo początkuący ale są ludzie którzy naprawdę wiele potrafią i przewyższają was (starych wyjadaczy) wiedzą. I jeżeli padnie pytanie na forum dla profesjonalistów na które nikt na forum nie będzie potrafił odpowiedzieć albo odpowiedź będzie nie pełna i okaże się, że nowo arejestrowany ktoś zna odpowiedź, to będzie musial czekać miesiąc czasu aż Hyper zadecyduje, że się nadaje. Dla mnie bomba, niezwykle konstruktywny pomysł. a nawet początkujący mają trudne pytania, a znając mentalnosć ludzi to już profesjonaliści ni będą zaglądać na fora dla "lamerów" (jak możecie) i kto bedzie odpowiadal na ich pytania, albo okaże się, że problem rozwiązany przez lamerów może zajmowąc jedną pętlę i dwa warunki zamiast 3 megowego pliku txt.
Jestem w 100% przeciwny takiemu rozwiązaniu. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:49 |