Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [wolontariat][Szuklam] Osób do pracy nad nowym portalem, Programiści php i nie tylko!
Shaggy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Aktualnie tworze portal PoznajmySię (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) ale że nie radze sobie z niektórymi rzeczami w php, dlatego szukam osoby która dobrze zna PHP a szczególnie zapytania do mysql. Jak narazie praca jest darmowa, ale gdy portal się rozwinie mogę zaoferować wynagrodzenie (szczegóły gg: 7481338).

Również dla szybszej pracy przydał by się jakiś grafik.
A później gdy juz wszystko będzie gotowe, to poszukuje osoby znającej Flasha do wykonania bannerów, osoby do pisania newsów a przede wszystkim sponsorów, na domenę i serwer.

Jesteś chętny?
Masz jakieś wątpliwości?
Chcesz poznać szczegóły oferty?
Napisz: GG: 7481338

Ten post edytował Cysiaczek 26.10.2008, 14:47:11
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Shaggy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(snorday @ 26.10.2008, 20:27:39 ) *
Serwisy takie jak Twój, sądząc po nazwie istnieją już w Internecie i ciężko będzie dorównać konkurencji.

Serwisu takie może i istnieją, nie okłamujmy się. Ale większość to serwisy typowo randkowe.
Portal który ja robię, możne jest podobny do paru serwisów, ale to podobieństwo jest małe.

Na tej stronie będzie można było poznać nowych ludzi, którzy pomogą nam w wielu trudnych sprawach, będzie możliwość dodawania zdjęć (nieograniczona galeria zdjęć), uczestniczenie w różnych chatach i inne opcje których narazie nie mogę zdradzić.

Pozdrawiam Shaggy
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 12.10.2025 - 05:51