![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hey.
Dziś ja proszę was jedynie o ocenę wyglądu strony głównej mojej strony internetowej. myme.pl Pozdrawiam i dzięki jeżeli ktoś zajrzy i oceni. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, ładuje się długo bo musi wczytać te liście.
Stopka jako header. Oczojebna żółć do pomarańczowych liści... Logo jakby robione metodą spray w panicie. Trzy odrębne panele, które kompletnie nie mówią dokładnie o co chodzi. Jakieś statystyki. Nigdzie nie mogę się dowiedzieć o czym jest ta strona, po co ona jest i jakie ma przesłanie. (Prócz tego, że "to strona, ktora jest po pierwsze spolecznosciawa" - z błedami braku polskich znaków). Kolego nie tędy droga. Nie potrafisz wykorzystać przestrzeni. Liści są ładne, jeśli się je ładnie w coś wkomponuje. Jeśli coś jest oderwane od czegoś to bardzo trudno jest potem coś z tym zrobić. To są moje odczucia - brak ładu i składu. Nie przemawiasz do mnie. Postaraj się a osiągniesz zamierzone przez Siebie efekty, które nie odrzucą widza od Twojej strony w pierwszych 10 sekundach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 10:03 |