![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jakie macie moce komputery !! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W domku mam (już po niezliczoenj ilości reonfiguracji, dokupywania i odsprzedawania kart, śrubek i bateryjek).
Szałowy komp: :!: Celeron 600 (super hiper dual power, szybszy niż światło) :!: Riva TNT2 Ultra 32Mb 128bitów (mega grafFUCKER) :!: Creative Soundblaster 128 PCI (digital supersurface bas and sound studio) :!: IBM 46Gb ATA 100 7200obr. (tzw. pożeracz megabajtów) :!: 196Mb RAM'u setki ale jak wiadomo przy celeronie na 66 chodzą ;( (Monster operationen memory) :!: Genius Motomysza z marsa (manipulator stołokulotoczny) :!: Klawiatura Fujitsu (maximus guzikus) :!: DVD-ROM (podstawek pod kawę) :!: FDD 1,44 (Moja duma) :!: Belinea monitor (tzw. Panel świetlny) A na tym od czasu do czasu pracuję, jak mam zlecenie na pierdoły do druku: PowerMac G5 Dual Processor 2.0 GHz Combo z rozszerzonym ramem do 2Gb i Tablet Wacom Intous2 A4 regular a także monitor firmy SGI 21 cali |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:38 |