![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypty napisane przeze mnie i chciał bym was prosić o ocenę, a tak naprawdę o wytknięcie błędów. Zmienne są brzydko ponazywane ale to wersja, że tak powiem robocza. Skrypty poruszają bajeczne problemy...
Nie będę pisał dużo niech skrypty mówią same za siebie. ;p [ANR] Zamiana znaków arabskich na rzymskie:
[RNA] Zamiana znaków rzymskich na arabskie:
[NWD] Największy wspólny dzielnik:
[NWW] najmniejsza wspólna wielokrotność:
Niektóre funkcje korzystają z poprzednich więc powiedzmy, że wszystkie są w jednym pliku. @Administracja/Opiekunowie - Jeśli istnieje lepsze miejsce na poruszenie owego tematu chciał bym prosić o przeniesienie go w to miejsce. Z góry dziękuję. Ten post edytował ShadowD 19.10.2008, 12:17:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a raczej o porady jak można by łatwiej lub lepiej zapisać owe funkcję.
tu masz coś niedokończone
1. po co generować kolejną instrukcję warunkową? Przecież wiadomo, że w tym przypadku, jak jedna nie zadziała, to uruchomi się druga - wystarczy dać else. 2. Nie podoba mi się zwyczaj tworzenia różnych zmiennych, które różnią się tylko wielkością liter. Na dłuższą metę może to doprowadzić do niezłego bałaganu. Ten post edytował Speedy 18.10.2008, 21:59:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:11 |