![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 13 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Gdzie w sieci kupić książkę o Typo3. Dotychczas zaopartywałem się w Merlinie i Helionie ale tym razem nie znalazłem ani jednej pozycji. Gdzie mogę kupić coś dobrego? Możecie polecic konkretne tytuły? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TYPO3 będzie za to miało swój dwumiesięcznik
![]() BTW, zanim się weźmiesz za TYPO3, ogarnij sam framework FLOW3 - bez Tego ani rusz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW, zanim się weźmiesz za TYPO3, ogarnij sam framework FLOW3 - bez Tego ani rusz. Hmmm ... jasne. A jak będziesz kupował Harleya to najpierw zbuduj sobie do niego profesjonalny warsztat z kompletem narzędzi hydraulicznych. Znajomość FLOW3 nie jest do niczego potrzebna jeżeli chcesz postawić prostą witrynę a nawet zaawansowany portal w TYPO3! Książki o TYPO3 (zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych użytkowników) pojawią się w ojczystym języku w przyszłym roku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:56 |