![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Co z tym bledem mozna zrobic np. http://skrypty24.com/2008/10/11/mini_uploader.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotowy ale musialem instalowac modyfikacje, dobra poszukam tego.
W pliki .htaccess sa same pliki odnosniki do pliku index.php nie ma wiecej plikow szukam w .htaccess od skryptu. Tzn. mam rozumiec ze nikt nie pomoze bo nie wiem jak :/? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 25 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn. mam rozumiec ze nikt nie pomoze bo nie wiem jak :/? Niestety żeby coś z tym zrobić musisz chociaż trochę orientować się w php i strukturze tego skryptu. Czy Ty umiałbyś pomóc gdyby ktoś napisał "Mam błąd w jakimś pliku na dysku C:, tylko nie wiem w którym. Ktoś mi pomoże?". Niestety tak na chwile obecną brzmi Twoje pytanie. Poczytaj trochę o php, przejrzyj dokumentację tego skryptu jeżeli istnieje i spróbuj samodzielnie znaleźć to miejsce. Wirtualnie raczej nie da się nic więcej poradzić. ----Edit------ Jednak wpadłem na niezbyt wyszukany sposób. Nie wiem jak obszerny jest ten skrypt, ale mógłbyś otworzyć wszystkie pliki w jakimś edytorze i po prostu użyć opcji wyszukiwania aby odnaleźć to zapytanie. Ten post edytował piaseq 15.10.2008, 18:12:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:48 |