![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam w bazie tabele "firmy" i tam mam pole "Mail" Chcialbym wyciagnac wszystkie adresy email ktore sie tam znajduja i zapisac je do txt... probowalem cos takiego:
ale mi pisze ze nie mam dostepu... w katalogu glownym na ftpie utworzylem ten plik txt i chmody ustawilem. Jest jakis dzialajacy sposob? W txt zeby najlepiej zapisal e-maile jeden pod drugim. Pozdrawiam Ten post edytował freelinkz 15.10.2008, 10:32:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie jak to bedzie lepszy sposob to zaraz go wyprobuje Nie zajmowalem sie tym wczesniej wiec dlatego poszukuje najlepszej metody. ja tez nie zjamowalem sie tym ale nie lubie tracic czasu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) sprawdziłem, SQLyog, eksportuje wynik do formatów: CSV, HTML, XML, Excel XML, SQl z zaznaczeniem np. nowego wiersza. Ten post edytował suchy1 15.10.2008, 10:08:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 12:08 |