![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj jechałem samochodem i walnął we mnie koleś. Jego auto wyszło bez szwanku, natomiast moje lekko potłuczone. Byłem taki zdenerwowany, że nie spisałem żadnego oświadczenia tylko wziąłem jego dane (nazwisko, adres, pesel, telefon) i uzgodniliśmy, że po naprawie dam mu znać ile kosztowała naprawa a on zwróci pieniądze. Teraz obawiam się czy nie wyprze się. Czy mogę coś z tym zrobić? Czy jestem skazany na jego uczciwość?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja sobie nie pluje ...
mam stycznosc z naprawa samochodow i wiem ile sie placi za takie rzeczy by to porzadnie zrobic. naprawa a naprawa ... kazio w garazu zrobi mu to pewnie za 100 ... ale sory - takiej babraniny bym nie chcial miec. w ASO to element poszycia drzwi kwalifikuje sie do wymiany - nie chce mi sie teraz cennika odpalac - ale dam element to ok 500zl + zgrzewanie/spawanie/malowanie - no i tak wyglada profesionalna naprawa - a nie nawalaenic szpachli i pomalować. no i ze znizkami tez nie jest tak wesolo jak mowisz. Bo autko jest na firme - w firmie jest 6 samochodow - opcja jest taka ze znizki lec ana kazde ... kwote OC tez jakas mala przyjoles (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował lled3 11.10.2008, 12:29:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 14:46 |