![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 3 Dołączył: 3.04.2007 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Witam jak napisac skrypt albo szukam skryptu ktory potrafi pobrac wszystkie domeny co sa na danym serwer np wpisuje
asdasdsa.pl i wyskakuje mi 1.sport.asdasdsa.pl 2.jas.asdasdsa.pl 4.strona.asdasdsa.pl Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Icetab, PHP zawiera setki, jeśli nie tysiące funkcji. Naucz się każdej z nich sam na pamięć, to wtedy pogadamy. Trochę stron już zrobiłem i na żadnej nie odczuwałem potrzeby pobrania wszystkich rekordów DNS związanych z daną domeną i myślę, że podobnie może powiedzieć zdecydowana większość ludzi przeglądających to forum. Więc po jaką cholerę mamy wiedzieć, czy i jaka funkcja za to odpowiada?
A pytanie zadałeś masochistyczne - sam skazujesz się na czekanie nie wiadomo ile, kiedy odpowiedź można uzyskać w 3 sekundy (przed chwilą sprawdziłem i stosowną funkcję znalazłem mniej więcej w tyle). Może zamknijmy już ten temat... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:02 |