![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 3 Dołączył: 3.04.2007 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Witam jak napisac skrypt albo szukam skryptu ktory potrafi pobrac wszystkie domeny co sa na danym serwer np wpisuje
asdasdsa.pl i wyskakuje mi 1.sport.asdasdsa.pl 2.jas.asdasdsa.pl 4.strona.asdasdsa.pl Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
~pyro, żadna bzdura, jest to całkiem możliwe, bzdurą było by coś co nie miało by racji bycia. Wracając do serwera DNS, z tego co się orientuje, nie zawsze można otrzymać informacje o wszystkich domenach/subdomenach przypisanych do danego adresu IP (co nie zmienia faktu że i tak jest to możliwe).
~icetab, są ludzie których trzeba przez całe życie prowadzić za rączkę, z pewnością Ty do nich należysz (nie wiem czy z braku wiedzy czy lenistwa), a to forum służy pomaganiu ludziom, a nie myśleniu za nich. Co do mojego stanu wiedzy, pozwól że tego nie skomentuje, bo poczułbyś się bardzo malutki (i naprawdę nie czuję się w tym momencie jak jakiś specjalista, piszę to tylko na podstawie pytań które zadajesz na forum). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:35 |