![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
prośba o ocenę strony internetowej http://www.odlewniacichocki.pl/ Będę wdzięczny za wszystkie wasze uwagi. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- logo jest we flashu (a co gdy nie mam flasha? jak dla mnie robienie loga we flashu to stanowcza przesada i jeszcze wtedy gdy efekt jest ledwo zauważalny),
- na każdej podstronie widzę ten tekst "Witamy", po co mnie witasz na podstronie? Nie lepiej zrobić to przy okazji sesji, co i tak odradzam, - dwa białe paski u góry i w stopce IMHO przeszkadzają w czytaniu, a sama czcionka na podstronach moim zdaniem jest o jeden rozmiar za mała, - w stopce nie zaznaczyłeś swoich praw autorskich, czuję się nieswojo, mam poczucie, że stroną się nikt nie opiekuje i nikt nad nią nie trzyma "władzy", - lustrzane odbicia moim zdaniem są zbyt widoczne, przyciemniłbym je o ok. 30%, - "mapa strony" nie rozumiem po co komu spis linków na tak małej (wizytówkowej) stronie? - "Wykonanie strony internetowej" w dziale "Kontakt", czy coś tu nie gra? Informację kto wykonał stronę powinienem zobaczyć w stopce, Strona jest dobra, ale nie wiem czym się tak zachwycacie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:59 |