![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Oddaję wam pod ocenę najmłodsze z moich dzieci - hotel PicaPaca.
Pozostało dodać niektóre tłumaczenia i teksty oraz poprawić wyświetlanie zdjęć w galerii. Zastanawiam się również nad rozwiązaniem problemu z przewijanymi zdjęciami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest ładna, grafikiem nie jestem ale mi się podoba, a efekt jquery jest elegancki, po za tym jest to trendy teraz w sieci więc czemu by nie? o_O
A co do AjaxSrajax, nie tak dawno Jeff Croft powiedział: Cytat Skończyłem z czytaniem specyfikacji. Przestałem się przejmować, czy dana własność należy do CSS-a 2.1 czy 3. Już mnie nie obchodzi czy -webkit-border-radius jest „standardem” czy też nie. Przestałem się przejmować, czy strona przechodzi walidację względem danej specyfikacji. Kogo to, k...., obchodzi? Tworzę witryny internetowe dla klientów i użytkowników, a nie Jeremy'ego Keitha [znanego autora książek o standardach sieciowych, członka Web Standards Project – przyp. red.]”. Chyba powinniśmy się z nim zgodzić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:01 |