![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam niecodzienny problem z wpisaniem danych do bazy danych. Skrypt jest identyczny jak wcześniej i wszędzie działa, jednak tym razem dochodzi do pewnego momentu i wyskakuje mi błąd. O to część kodu:
Tworząc baze danych ustawiłem na dostęp na wszystkie możliwości. Nie mam pojecią co się dzieje, czy ktos widzi błąd? prosze o pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) dzieki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygląda tak jakbym nie mógł wykonać polecenia insert itd. Wszystko działa i select pobiera wartość, natomist jak już chce cos wstawic to wywala błąd. Wydaje mi się ze moze cos na serwerze jest zle ustawione? choc jak tworzylem baze danych to dodałem wszystkie mozliwosci wraz z insert i update.
nie wiem jak skorzystać z funkcji error_reporting. Jak tobie echo error_reporting(); daje mi informacje : 6143. Nic mi to jednak nie mowi. Jakieś sugestie ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:49 |