![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Oddaję wam pod ocenę najmłodsze z moich dzieci - hotel PicaPaca.
Pozostało dodać niektóre tłumaczenia i teksty oraz poprawić wyświetlanie zdjęć w galerii. Zastanawiam się również nad rozwiązaniem problemu z przewijanymi zdjęciami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czyli strona by się przeładowała? Jakoś nie widzi mi się taka funkcjonalność. Rozumiem, że komunikat o potrzebie włączenia JS jest bardziej funkcjonalny według Ciebie. Cóż mamy różne zdania na ten temat. Dla mnie JS zawsze będzie tylko dodatkiem, nigdy meritum - tu się różnimy. Cytat Jeśli klient chce, by strona dobrze wyglądała i działała, nie będę tracił czasu na wspomniany wcześniej margines. I jest w tym sporo racji, tylko widzisz, nie musiałbyś tracić zbyt wiele czasu gdybyś od początku projektu starał się podążać za koncepcją - implementuję JS na końcu, ale myślię o nim od początku. Cytat Czy nowa gra pójdzie na maszynie sprzed powiedzmy 3 lat? Myślę, że to porównanie jest tutaj bez sensu. Nie dyskutujemy o kompatybilności wstecz, tylko o pewnych standardach, które rozwijały i rozwijają się z biegiem czasu. Cytat Równie dobrze możemy wrócić na drzewo i obrzucać się kaką tongue.gif Pomysł ekstrawagancki, ale daję głowę, że znalazło by się wielu chętnych ( i to za niemałą kasę). Dobry pomysł na biznes. A tak poważnie to już kończmy może, bo dyskusja nie wnosi już nic konstruktywnego. To pozdrawiam i życzę owocnych projektów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 20:58 |