![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Oddaję wam pod ocenę najmłodsze z moich dzieci - hotel PicaPaca.
Pozostało dodać niektóre tłumaczenia i teksty oraz poprawić wyświetlanie zdjęć w galerii. Zastanawiam się również nad rozwiązaniem problemu z przewijanymi zdjęciami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Jasne, już dawno wypuścili google earth w wersji z instalką pod linusia. biggrin.gif Poza tym u mnie google działa pod tym systemem, o co Ci chodzi? biggrin.gif Chodzi mi o aplikacje, które trzeba instalować. Nie wszystkie można zainstalować na systemach z rodziny pingwina.Cytat Jak by wyglądało bez JS? Chyba żartujesz? Ładowało by się kolejne pięć miniaturek. Czyli strona by się przeładowała? Jakoś nie widzi mi się taka funkcjonalność.Cytat Nie wszystko od razu przynosi efekt. Moim zdaniem wielokrotnie się opłaca w dalszej perspektywie. Firma w postaci Twojej osoby będzie solidniejsza, zaufanie do niej - większe itp.itd. Firma wypuszczając oprogramowanie stara się zadowolić jak największą ilość odbiorców. Mimo wszystko, są pewne wymagania systemowe, które należy spełnić. Jeśli klient chce, by strona dobrze wyglądała i działała, nie będę tracił czasu na wspomniany wcześniej margines. Czy nowa gra pójdzie na maszynie sprzed powiedzmy 3 lat? Nie. Ponieważ ma takie, a nie inne wymagania. Należy pamiętać, by nie przesadzać z kompatybilnością.Idąc za Twoim tokiem myślenia: wywalmy wszystko co nie jest komatybilne ze wszystkimi możliwymi kombinacjami sprzęt + system + przeglądarka. Równie dobrze możemy wrócić na drzewo i obrzucać się kaką(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 08:49 |