![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Oddaję wam pod ocenę najmłodsze z moich dzieci - hotel PicaPaca.
Pozostało dodać niektóre tłumaczenia i teksty oraz poprawić wyświetlanie zdjęć w galerii. Zastanawiam się również nad rozwiązaniem problemu z przewijanymi zdjęciami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat A dokładniej, jakiej struktury? Bo jeżeli takiej, to zastanowiłbym się czy nie wywalić tego pluginu jquery w cholerę. Akurat ten plugin ma bardzo fajny efekt, którego nie znalazłem w innych pluginach.Cytat Tak by zrobił chyba każdy na tym forum: Nie sądzę. Każdy ma własny styl pisania, który nie musi się wszystkim podobać.Cytat A ręcznie zmienić te parę linijek kodu się nie da? winksmiley.jpg Teksty modyfikowane są przez osobę, która zleciła wykonanie strony. Nie będę wstawiał fikuśnych znaczników, które i tak zostaną podmienione przez WYSIWYG.Cytat A to wymaga dwojakiego komentarza. 1) Margines użytkowników, to prawda, ale trzeba o nich dbać. To moja opinia, nie każdy musi ją podzielać, ale dzisiejszy świat dba o mniejszości wszelkiego rodzaju. To jak walka z dziurą ozonową, to jak podjazdy dla niepełnosprawnych, to jak ekologia. Na to się łoży dużo kasy, to jest modne i to się nazywa prestiż. Ale podkreślam, masz inne zdanie - ja je szanuję. 2) To wolny jesteś Ziomek, bo ja bym to zrobił w parę godzin, choć pewnie szybciej ;p ad. 1. Właśnie nie. Czy google dba o linuxowców? Czy MS dba o linuxowców? Nie, mimo, że jest to spora grupa. Po prostu się nie opłaca marnować czasu na coś, co i tak nie będzie prawie wykorzystywane. ad. 2. Ciekawe jak by wyglądało to przewijanie bez js? Masz 3h by to zrobić - GO. Cytat Skąd masz te dane? ;p Z kapelusza (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wystarczy, że zapytasz się osoby, która nie ma nic wspólnego z rynkiem IT o taką funkcjonalność. Mało kto o niej ma pojęcie.Cytat Może byś uzasadnił ? Bo ja np. chętnie bym skorzystał ;p Zapraszam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Chodzi mi o to, że zdecydowana większość programistów (chodzi mi głównie o to forum) to ludzie młodzi, którzy nie mają pojęcia co to jest hotel i jak się w nim zachować. Poza tym pewnie ich nie stać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:55 |