![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Oddaję wam pod ocenę najmłodsze z moich dzieci - hotel PicaPaca.
Pozostało dodać niektóre tłumaczenia i teksty oraz poprawić wyświetlanie zdjęć w galerii. Zastanawiam się również nad rozwiązaniem problemu z przewijanymi zdjęciami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat To może zobacz jeszcze raz na ten kod, to Cię przekona ;p Dlaczego nie lista? Ponieważ użyłem plugin jQuery, który wymaga jakiejś struktury.Cytat Sorry, że się czepiam, ale to też jest tragiczne: Pokaż mi jak byś to zrobił.Cytat Do tego typu rzeczy wykorzystujemy znacznik address: Jeśli pokażesz mi edytor WYSIWYG, który wstawia to w znacznik address, to z chęcią go użyję.Cytat Dalej logo, pewnie nie Twojej roboty, ale jeżeli tak, to się nie postarałeś. Cytat Może byś uzasadnił? winksmiley.jpg Cytat Po wyłączeniu js pojawia się zamiast pasków przewijania fotek efekt znany jako :overflow:scroll. Zapomniałem o znaczniku <noscript>. Będzie się wyświetlało info, że bez js ani rusz. Nie będę tracił wielu dni pracy dla marginesu.Cytat A co to za obrazeczek : lang.gif?? Tło pod flagi? Po co? By tło miało inny odcień, niż reszta. Zmień monitor, to zobaczysz.Cytat I dalej, bardzo dobra robota to to nie jest, bo wraz z powiększaniem tekstu wszystko wyłazi poza sztywno ustalone backgroundy Nie robiłem strony, którą można powiększać i zmniejszać. 90% użytkowników przeglądarek nie wie, że taka funkcjonalność istnieje. Ci, co wiedzą, to i tak nie skorzystają z usług hotelu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 01:51 |