![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy są jakieś utarte reguły dotyczące wyboru jednej z tych dwóch metod ?
Mam klasę ( w sumie nie jedną ) która wymaga Iterator'a. Pytanie tylko czy mam zaimplementować interfejs iteratora czy rozszerzyć i nadpisać kilka metod. Nie wiem którą z opcji wybrać. Szukam jakiejś reguły którą mógłbym się kierować przy wyborze. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: Czy Ty celowo pomijasz dwukropek w Ternary Operatorze ? Czy może robisz tak ze względu na kolorowanie składni na forum, albo bez tego dwukropka też działa?
Np. tutaj:
Ten post edytował kwiateusz 28.09.2008, 07:38:12
Powód edycji: kwiateusz: podejrzewam ze to wina forum, problem rozwiazalismy, ale sprawdzamy czy nie zepsuje wiecej niz naprawi :)
-------------------- "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." - David Icke
| PAMIĘTAJ, JESTEŚ POLAKIEM !!! | Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:51 |