![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Krótko opiszę mój problem. Główna strona jest zrobiona na divach. Podstrony otwierane są w divach za pomocą kodu js. Gdy otwieram stronę zawierającą jquery czy jakikolwiek js rozwala mi wszystko. Ma ktoś może pomysł dlaczego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Re, po pierwsze zamieniłem sobie Twój kod AXAH na jQuerowego ajaxa, bo po co cudować z jakimis inny mi skryptami jak w jQ. tez to masz.
Skorzystanie z tego ajaxa z parametrem html zapobiega tez posiadaniu dwóch sekcji <html> itp. w kodzie, co mogło powodować rozjeżdżanie strony. Jeśli jednak dalej chcesz korzystac ze swoje go skryptu to w pobieranym dokumencie niech bedzie tylko to co miałeś w body. A jeśli chodzi o skrypty na pobieranej stronie to musisz je jakoś pobrać i wykorzystać funkcje eval do ich odpalenia:) // 1.Dla testów zamianielm sobie 1.php na 1.htm 2.funkcji eval użyć najlepiej w success ajaxa ![]() Ten post edytował lord_t 26.09.2008, 10:36:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:26 |