![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogłem znaleść nigdzie odpowiedzi na pytanie:
Czy aby działało rozszeżenie php_openssl z php trza skonfigurować apacha z mod_ssl? Jeszcze jedno pytanie: Jak skonfigurować openssl pod windows98. w manualu jest mowa o jakiś plikach openssl.cnf , libeay32.dll. Ten ostatni trza niby skopiować z katalogu php/win32 do katalogu windowsa windows/system32, ale nie mam takiego katalogu w php i wogle nie mam tego pliku na dysku. Proszę o odpowiedź bo kompletnie sobie z tym nie poradze:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ...
you must copy libeay32.dll from the DLL folder ... => Cytat ...
musisz skopiowac plik libeay32.dll z folderu DLL ... wszystko jest jak byk napisane w manualu. jezeli brakuje ci plikow do sciagnij je z www.openssl.org Cytat If you are using php 4.2.0 or later and are missing the file, you can obtain it from the OpenSSL home page or by downloading the php 4.3.0 release and using the configuration file from there.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 08:56 |