![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
co sądzicie o powyższej stronie? Jest to strona w wersji beta, więc nie ma jeszcze artykułów ani plików do pobrania, gdzieniegdzie są błędy, ale główny mechanizm działania (czyli ocena i komentarze produktów bankowych) już działa. Nie zgłaszać proszę niedziałających e-maili oraz braku możliwości zamawiania produktów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Interesuje mnie Wasze zdanie zwłaszcza na temat nawigacji (czy intuicyjna, ew. co trzeba zmienic) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedz brzmi tak a bynajmniej ja mam.
1. Nie podobają mi się te "rozbłyski/wodotryski" na przyciskach. 2. Nie podoba mi się, że podajesz pełną nazwę katalogu i plików jak nie ma jakiegoś pliku ogranicz się do strony błędu w typie "Podana strona nie istnieje". 3. Środek loga moim zdaniem jest taki za posty. 4. Na górze używasz odcieni niebieskiego i pomarańczowego a na dole szaro jest. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) 5. Czcionka słów "Nie masz konta? Zarejestruj się" kompletnie nie pasuje do zaloguj. 6. Powtórzę się po kolegach ale ten fragment z logowaniem wygląda po prostu okropnie. 7. Podstrona "Oszczędności" po co są przyciski "<< poprzedni" "następny >>" jak strony następnej jak i zresztą poprzedniej nie ma. 8. Forum jest kompletnie nie czytelne, myślał bym nad podziałał na jakieś kategorie i co drugi wpis na inny odcień (np szary). 9. Stopka nie zmusi być taka wysoka jak i tak nic w niej nie ma, wyróżnił bym jakoś napis "made by desnet". 10. dał bym jakieś znaczki w stylu "css valid" i "html valid" jeśli się postarałeś i strona nie ma błędów to można o tym poinformować. 11. W niektórych miejscach okno z podstronami mogło by być wyśrodkowanie. 12. Zakładka Aktualności datę wpisu dał bym na tym tytułowym pasku po prawej stronie. 13. Myślał bym nad menu z ankietami. 14. Postarał bym się o załatwienie loga banku a w zasadzie banków z przezroczystym tle. 15. Menu lewe nie równe w stosunku co do okna z podstronami (ramka tytułowa). 16. Rejestracja wygląda strasznie (środkowanie). 17. Regulamin ładnie wygląda a na stronie o mnie tekst jest zlany. 18. Muślał bym nad zablokowaniem forum dla gości tz widzieli by tylko stronę główną a pod kategorii już nie. 19. Myślał bym nad stronicowaniem banków na stronie głównej ale z przyciskiem "pokarz wszystkie". 20. Niezalogowany użytkownik może głosować - głupota pomyśl sobie mam zmienne ip i usuwam ciasteczka mógł bym oddać 100000 głosów. Nie wiem czy mnie nie poniosło, ale mam nadzieję że coś Ci to pomorze. ;p EDIT: W zakładce Forum nie ma w stopce napisu "made by desnet"... *Są to moje własne odczucia więc na każdy musi uważać podobnie... Ten post edytował ShadowD 20.09.2008, 21:49:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 21:06 |