![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciał bym sobie kupić nowy komputer ale tak nie szalejąc z ceną. Mam do dyspozycyj ~3000zł komputer powinien posiadać jednostkę, monitor w ostateczności bez monitora. Nie znam się zbyt na sprzęcie i z chęcią wysłucham co macie do powiedzenia w tej sprawie... Z góry dzięki za pomoc *Mam nadzieję, że ten temat nie narusza regulaminu forum ;p |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
1. nie musi byc kieszen sa przejsciowki gigabyte na allegro za jakies 20pln z ata na sata, zreszta 1 zlacze ata powinno byc, jak nie to przejsciowka
2. calego nie, ale bedzie wolniejszy niz raid na kopiowaniu itp 3. nie znam volcano wiec bym nie kupil, lepiej juz np. pentagrama, tagan bedzie zapewne cichszy i bedzie mial stabilne napiecie dlatego tak drogo 4. nie wypowiadam sie ja mam model jaki sobie upatrzylem wiecej sie nie rozgladalem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) a 20" pewnie Cie nie interesuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 07:55 |