![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę zrobić wgrywanie zdjęć przez przeglądarkę na stronie i czy lepiej będzie robic to na bazie danych czy nie? I jeszcze jedno mam taki scrypt. link do niego tutaj i tam on się nazywa upload plików i jak mam zrobic aby po wgraniu zdjęcia pisało: Zdjęcie zostało zapisane na serwerze. Podgląd kliknij tutaj. I jak klikne to się pojawi zdjęcie. Jak to zrobić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właściwie masz tam prawie wszystko co potrzebujesz, trochę podstaw php przerobić skrypt do swoich potrzeb i i już. Rada rozłóż wszystko na części pierwsze składaj cegiełki i sprawdzaj ich wykonanie. i tak krok po kroku.
Mam tu taki skrypt co prawda służył do ładowania kilku obrazków ale jest prostszy i łatwiej go przerobić dodatkowo mam możliwoś nazwania plików wg np kolejności Ten post edytował Chrom 18.09.2008, 21:00:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:38 |