![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W związku z tym, że Polacy są w stanie wypaczyć wynik każdej sondy w internecie :-) to podsyłam linka.
Symfony blog :: Support symfony inclusion in NetBeans. Jednym słowem jest szansa na wsparcie dla symfony w jednym z popularniejszych środowisk deweloperskich. P.S. Tylko nie róbcie sobie jaj i nie głosujcie na Cake'a czy innego śmiecia. Deweloperzy NetBeansów chcą wybrać dwa frameworki. Najlepiej chyba żeby były to symfony i Zend Framework. Żeby być fair to podam od razu linka z szerszym opisem. Znajdziecie tam linki do głosowania na inne frameworki: NetBeans for PHP :: Support for Cake PHP, Symfony, Prado, Zend Framework, Smarty or ... ? A tu link do wykopu: Wsparcie dla symfony w NetBeans? To zależy od Ciebie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idea fajna, tylko jak się zarejestrowałem i wypełniłem co trzeba było, to dostaję teraz 20 maili dziennie od nich... Ooo to to to, właśnie. Też mnie to zaczyna irytować, przerobił ktoś już sposób jak te powiadomienia wyłączyć (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ja jeszcze nie kopałem po tej stronie i nie wiem :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:24 |