![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi cos takiego ze w select mam dwie wartosci "Watch action" i "Watch user", no i chce zeby przy zmianie wartosci na "Watch action" pojawialy mi sie 2 inputy (tekst) "action" i "module" a przy wyborze "Watch user" 1 pole "user"
Da sie wogole cos takiego zrobic?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da sie, ale (zreszta napewno zdajesz sobie z tego sprawe (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ) prawdopodobnie nie zadziala na niczym innym niz IE, Mozilla, Opera.
Najprosciej chyba jakbys mial calego forma w tabeli, np. w pierwszym rzedzie tego selecta, drugi rzad to inputy action i modul, a 3 rzad to user. Teraz na poczatku wyswietlona jest jedna z opcji, wiec jeden row musi zniknac.. no to znika.. dajesz mu style="display: none;" Teraz musisz tylko dac funkcje monitorujaca zdarzenie onChange selecta, ktora bedzie zamieniala widocznosc (display: none/block) tych dwoch rzedow. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:27 |